training & opleiding

Via mijn bedrijf, ATOR Opleidingen, zorg ik voor de ontwikkeling en uitvoering van allerlei trainings- en opleidingstrajecten binnen organisaties. Dit doe ik in samenwerking met andere collega's, senior-professionals met een eigen expertise en netwerk.

psychologie op de werkvloer

Als SO-psycholoog en communicatiekundige help ik professionals hun interpersoonlijke beroepsvaardigheden te vergroten en psychologische kennis toe te passen in het werkveld.

Op adem komen

Sinds 2015 organiseer ik retraites in Marokko. Iedereen die op zoek is naar rust en balans in zijn of haar leven is hier welkom. Daarnaast organiseer ik eenmaal per jaar een coachbootcamp voor beginnende coaches.

Welkom!

Waarschijnlijk ben je op deze site terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in taal en psychologie. Dan ben je hier goed! Het is mijn terrein.

Mijn naam is Caroline Heijmans. Ik noem mezelf sociaalwetenschappelijk en educatief ondernemer. Het komt erop neer dat ik als zelfstandig professional in opdracht van organisaties in de zorg, onderwijs en het bedrijfsleven trainingen en coachingstrajecten opzet waarbij ik gebruik maak van evidence-based practice uit de verschillende sociaalwetenschappelijke disciplines.

Vertaald naar de dagelijkse praktijk: hoe haal je het beste uit mensen naar boven - ook als het een keer niet allemaal meezit? Mijn missie is dan ook mensen een beetje blijer te maken, te inspireren, hen helpen zichzelf te ontwikkelen, beter te communiceren, in beweging te komen en inzicht te krijgen in eigen sterktes.

Met mijn werk wil ik een steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin een ieder - ongeacht zijn of haar achtergrond en opleidingsniveau - zich kan ontwikkelen en kan werken aan eigen geluk, gezondheid en persoonlijke effectiviteit.

In dit blog schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen zoals culturele diversiteit, coaching, positief organisatiegedrag, oplossingsgericht werken, gedragsverandering, taalverwerving, de invloed van taal, inzichten uit de positieve psychologie, leiderschap, groepsdynamiek en last but not least: welzijn en (werk)geluk. Veel leesplezier!

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

De laatste berichten