training & opleiding

Via mijn bedrijf, ATOR Opleidingen, zorg ik voor de ontwikkeling en uitvoering van allerlei trainings- en opleidingstrajecten binnen organisaties. Dit doe ik in samenwerking met andere collega's, senior-professionals met een eigen expertise en netwerk.

advies & coaching

Naast training en opleiding coach ik mensen op de werkvloer en geef ik organisatieadvies. Dit doe ik vanuit mijn expertise als organisatiedeskundige.

Marokko

Sinds 2015 organiseer ik retraites in Marokko. Iedereen die op zoek is naar rust en balans in zijn of haar leven is hier welkom. Daarnaast organiseer ik eenmaal per jaar een coachbootcamp voor beginnende coaches.

Welkom!

Waarschijnlijk ben je op deze site terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in taal en psychologie. Dan ben je hier goed! Het is mijn terrein.

Mijn naam is Caroline Heijmans. Ik ben ondernemer, sociaal- en organisatiepsycholoog en Neerlandica. In het dagelijks leven help ik mensen het beste uit zichzelf naar boven te brengen - ook als het een keer niet allemaal meezit. Ik doe dit door middel van consulting, coaching en training. Mijn missie is dan ook mensen een beetje blijer te maken, te inspireren, hen helpen zichzelf te ontwikkelen, beter te communiceren, in beweging te komen en inzicht te krijgen in eigen sterktes.

Met mijn werk wil ik een steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin een ieder - ongeacht zijn of haar achtergrond en opleidingsniveau - zich kan ontwikkelen en kan werken aan eigen geluk, gezondheid en persoonlijke effectiviteit.

In dit blog schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen zoals culturele diversiteit, coaching, positief organisatiegedrag, oplossingsgericht werken, gedragsverandering, taalverwerving, de invloed van taal, inzichten uit de positieve psychologie, leiderschap, groepsdynamiek en last but not least: welzijn en (werk)geluk. Veel leesplezier!

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

De laatste berichten